Office 365 is een prima oplossing voor het midden en klein bedrijf en een uitstekende betaalbare keuze. Bij CloudEurope.NL gebruiken we dit zelf ook en kunnen we dit in de meeste gevallen sterk aanbevelen. 

Bij Office 365 draait uw e-mail omgeving in de cloud en u deelt bestanden via SharePoint en Outlook Groups. Persoonlijke werkdocumenten worden opgeslagen in OneDrive for Business. Maar heeft u er wel eens over nagedacht wat de gevolgen zijn wanneer een e-mail, Word of Excel bestand of zelfs een volledig account ten onrechte wordt verwijderd? Is uw data dan definitief verdwenen? Hoe zit het met wet- en regelgeving waar u mogelijk aan moet voldoen? Door geen back-up te hebben van uw gegevens kan u een groot risico lopen. Ook een backup van uw laptop kunnen wij voor u verzorgen. Zelfs al wordt deze gestolen, bent u binnen 15 minuten weer aan het werk vanuit de Google of Microsoft Cloud. 

Met cloud back-up voor Office 365 van CloudEurope.NL bent u verzekerd van een regelmatige back-up van uw Office 365 data, mail, agenda, contactpersonen en bestanden. Voor een vast bedrag per gebruiker per maand wordt er minimaal één keer per dag een back-up gemaakt van uw Office 365 omgeving. Meerdere malen per dag is natuurlijk ook mogelijk. U betaalt daarbij alleen voor wat u afneemt. Heeft u 100 Office 365 gebruikers, maar u wilt een back-up van 20 gebruikers maken? Geen probleem. U krijgt een gebruiksvriendelijk beheerdersscherm waarin e-mails en bestanden uit de back-up kunnen worden teruggehaald, inclusief alle voorafgaande versies en u heeft altijd direct en volledig inzicht in de status van uw back-ups. Daarnaast doen wij, met onze ruime praktijk ervaring, ook dagelijks controles voor u.

Wij dagen u uit om een gelijkwaardige oplossing te vinden! Maar nog liever informeren we u persoonlijk over de laatste mogelijkheden, geven u een demonstratie en een test account om onze oplossing zelf te kunnen proberen.
Neem contact met ons op, voor een demonstratie of een test account zodat u dit zelf kunt uitproberen.