SaaS diensten, hier heeft u misschien nog nooit van gehoord. Wat is dat voor een afkorting?CloudEurope SaaS picture always connected

De letters SaaS zijn een afkorting in de IT wereld voor "Software as a Service" en in het kort komt het er op neer dat u een software pakket of een dienst gebruikt die ergens virtueel geïnstalleerd is en waar u alleen naar toe verbindt om er gebruik van te maken. U gebruikt dus alleen bepaalde software en het is aan de leverancier om ervoor te zorgen dat u daar altijd op elke manier bij kan. Het maakt daarbij niet uit om wat voor software het gaat. Een heleboel software is online verkrijgbaar en maatwerk is vaak ook mogelijk. Van ZZP'ers tot aan grotere organisaties, velen gingen u al voor in het afnemen van een SaaS applicatie. Denk hierbij aan applicaties als e-mail ( zie onze office365 pagina ); Dynamics CRM- Navision of Axapta, maar ook aan boekhoud pakketten, voorraadsystemen of combinaties van dit alles. 

Maar hoe weet u nu of dit voor u geschikt is? Misschien is een bepaalde oplossing wel helemaal niet geschikt voor uw doel.
CloudEurope kan u hierbij van dienst zijn! Van (SaaS) pakket selectie tot aan enkele van van eigen oplossingen, dat maakt geen verschil. Als klant en gebruiker moet u op de meeste prettige en voordeligste manier met software kunnen werken! Onze toegevoegde waarde bestaat voornamelijk uit een enorme ervaring van en met SaaS oplossingen waarbij we u helpen tot een juiste en verantwoorde keuze te komen. Een tevreden klant is namelijk belangrijker voor ons dan het verkopen van een enkele SaaS service, waar u na een paar maanden al ontevreden over bent.

Dus denkt u na over een SaaS oplossing, maar zijn er nog twijfels of vragen? Neem gewoon even contact met ons op en wij helpen u er graag mee, ook al is het maar voor een second opinion of een onafhankelijke blik op de werking, voorwaarden of contract.