U heeft op de continuïteits pagina van CloudEurope geklikt, daar zijn wij blij mee! CloudEurope Business Continuity Lifecycle picture

Als geen ander weet CloudEurope hoe belangrijk het is voor een organisatie om altijd een werkende IT beschikbaar te hebben. Of het nu om een (gekoppelde) telefooncentrale gaat, ordersystemen, databases, mail of gewone office documenten,....  zodra er één component niet werkt, ondervinden uw medewerkers daar direct blokkerende hinder van. Uw medewerkers zijn duur, uw klanten worden niet op tijd geholpen bij vragen of orders en het kost uiteindelijk allemaal geld. Vaak nog niet eens door gemiste orders, maar wel door in-efficiency van de medewerksters en een verminderde klant tevredenheid. 

Gelukkig zijn hier tegenwoordig verschillende efficiente oplossingen voor. Cloud Europe is uitstekend in staat om samen met u hier een verantwoorde en heldere keuzes in te maken. Samen kunnen we bekijken wat voor uw organisatie de beste aanpak is. Hierbij brengen we voor de belangrijkste IT gerelateerde processen de gewenste RTO tijden in beeld en kunnen we daarna een bijpassend globaal financieel plaatje maken. Van de tijd die nodig is om een backup terug te zetten, tot het dubbel uitvoeren van bepaalde (hardware) componenten, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de beschikbaarheid van de systemen voor uw medewerkers en tijd en aandacht aan het ondernemen en klanten kunt besteden.

Neem contact met ons op, we bespreken graag uw continuiteits strategie !