Een quick scan is een effectieve methode om inzicht te krijgen of iets haalbaar en eventueel werkbaar voor uw organisatie is. Cloud Europe Quickscan picture

Organisaties en processen zijn maar al te vaak moelijk stuurbaar. Een quickscan kan u dan juist net dat stukje extra informatie of inzicht geven die nodig is om een juiste en veratwoorde keuze te kunnen maken. Onze specialisten geven u een onafhankelijk, onderbouwd en objectief advies waar u direct mee aan de slag kan. 

Cloud Europe maakt gebruik van verschillende specialisten op dit terrein, elke quick scan heeft namelijk zijn eigen specialistische aanpak nodig. We hebben meerdere quickscans waarvoor een vaste prijs staat, dus geen onzekerheden of verborgen kosten. Gewoon een degelijk kort onderzoek met een heldere rapportage. Dit gaat dan meestal om haalbaarheid quickscans voor Office 365, PaaS, IaaS of SaaS (cloud) oplossingen. Andere quickscans op het gebied van (re)organisatie, verander management en cultuur omslag, hebben vaak meer tijd nodig en hier maken wij graag een passende persoonlijke aanbieding voor. 

Afhankelijk van het soort quickscan zijn de kosten zeer beperkt en in de meeste gevallen betreft dit een vast bedrag. 
De populaire quickscan voor Office 365 is er al voor het vaste bedrag van € 495,-..  

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van Quick Scans? 
Neem contact met ons op, we geven u altijd een passende aanbieding.