U wilt iets speciaals op uw verjaardag of (kinder) feest? Of een bijzondere opname in 360 graden van uw huis, caravan, boot, of auto?
Dat kan tegenwoordig tegen een zeer voordelige prijs. Niet iedereen heeft een 360 graden camera en dat is ook niet nodig. Wij kunnen uw 360 graden opname maken, zodat u er zelf ook op kunt staan. Wel zo leuk. Onze 360 graden video's zijn 360 graden horizontaal en meestal 240 graden verticaal. ClouduropeNL CameraUw video krijgt hiermee speciale aandacht & likes op kanalen als YouTube of Facebook. Stuur ons gerust een berichtje voor een demonstratie linkje. Onze video's maken een onvergetelijke indruk indien wij ze voor u monteren. Zelf monteren en aan de slag gaan met de ruwe opnames kan natuurlijk ook, hier is een korting op van toepassing. 
Alle video's worden uw volledige eigendom. Bij het plaatsen van ons logo bij het begin van van de video gedurende 5 seconden kunt u een extra korting tot maar liefst 10% verdienen.

Neemt u contact met ons op voor de voorwaarden en condities over het maken van een 360 graden video. Door slechte ervaringen in het verleden zullen wij niet ingaan op voorstellen m.b.t. camera verhuur & uitlening. In het verleden hebben juridische procedures teveel financiële gevolgen voor ons bedrijf gehad. Een demonstratie link naar een soortgelijke opname van uw keuze, wordt op aanvraag per e-mail Beschikbaar gesteld.

Neem hier contact met ons op, we zijn u graag van dienst.