Welkom op de upgrade Windows 11 pagina voor particulieren.


Vanaf december 2021 is het voor iedereen mogelijk om Windows 11 te gaan gebruiken.
Dit is het nieuwe besturingssysteem van Microsoft voor een heleboel systemen.

Upgrade Windows 11

Van PC, laptop en tablet, deze gaan er in de toekomst allemaal op werken, u gaat er niet aan ontkomen. Leuk voor U als eindgebruiker is wel dat er gratis upgrade mogelijkheden zijn, waardoor u toch van Windows 11 kunt genieten, zonder daar direct veel voor te moeten betalen of een andere computer/tablet voor te moeten aanschaffen. Uw computer kan daarmee, letterlijk vaak aan een nieuw en 2e leven beginnen. Er zijn wel wat eisen waar uw computer of laptop aan moet voldoen, maar ook hier kunnen wij u mee helpen en in adviseren. 

CloudEurope heeft al diverse trajecten lopen om organisaties te begeleiden met de overgang naar Windows 11. Hierdoor zijn we uitstekend op de hoogte van alle (on)mogelijkheden m.b.t. upgrades naar Windows 11 inclusief het behouden van uw documenten, geïnstalleerde applicaties en programma's. Ook bieden we u, de kans tot het bijwonen van een workshop over de mogelijkheden van Windows 11, indien u een upgrade naar Windows 11 met CloudEurope aangaat. Dit kan ook voor u individueel, bij u thuis, na afloop van een upgrade. De schermen zien er namelijk wel iets anders uit, en functies zitten wellicht net ergens anders dan waar u tot nu toe aan gewent was. 

Maak snel een afspraak om uw computer te upgraden naar Windows 11 zodat u weer helemaal bij de tijd bent. Onze vakkundige medewerkers verlengen de levensduur van uw computer en applicaties hiermee zodat u weer helemaal up-to-date bent. Gratis upgraden naar de nieuwe Windows 11 Home versie is voor u als particulier mogelijk als u nu over een Windows 10 Home Basic, Premium, Professional of Enterprise beschikt. 

Wij bieden u de volgende mogelijkheden aan:

- Bekijken of uw laptop/PC aan de upgrade voorwaarden voor Windows 11 voldoet, bij u aan huis. € 5,95
- Standaard Upgrade van uw PC / laptop naar Windows 11, voor € 29.95 inclusief B.T.W.
- Complete systeem backup van uw computer, voorafgaande aan de upgrade & de upgrade naar Windows 10 zelf, voor € 36,95 inclusief B.T.W.
- Onderhoudsbeurt aan uw computer, inclusief een system backup en een upgrade naar Windows 11, voor maar € 59,95 inclusief B.T.W.
  ( aanbevolen optie )

Alle upgrades bestaan uit de eerder genoemde versies, inclusief applicaties en uw bestanden.
Zonder afgenomen backup optie, u kunt dat natuurlijk ook zelf doen, neemt CloudEurope geen verantwoordelijkheid voor de consistentie van de aanwezige data en besturingsysteem. Indien uw apparaat ouder is en niet up de Microsoft hardware lijst voorkomt kan CloudEurope niet garanderen dat de upgrade succesvol zal zijn. Er zullen in dat geval geen kosten in rekening gebracht worden maar wellicht werkt uw apparaat niet goed meer. U kunt dit zelf nakijken op de website van Microsoft, of CloudEurope om advies vragen.

Optie mogelijkheden:

- Indien gewenst maken wij uw computer van binnen en van buiten volledig schoon voor een meerprijs van € 17,50 inclusief B.T.W.
- Volledige backup van uw system op een zelf aangeleverde usb-stick, na de upgrade van Windows 11, voor € 12,95 inclusief B.T.W.
( grootte van de USB disk is afhankelijk van uw grootte van uw computer schijven )
- Verwijderen van bitlocker voorafgaande aan de upgrade en na upgrade activeren met een nieuwe sleutel, € 14,95 inclusief B.T.W.
- Volledige backup van uw system op een door CloudEurope geleverde usb-device, na de upgrade van Windows 11, voor € 19.95 inclusief B.T.W.
  ( grootte van de USB disk is afhankelijk van uw grootte van uw computer schijven en wordt doorbelast op nacalculatie basis. )
- U krijgt natuurlijk altijd een advies over het apparaat mee bij aflevering/ophalen van het apparaat. (gratis)
- U krijgt altijd een Nederlands talige korte handleiding mee over de nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden. (gratis)

Zo is uw computer weer helemaal up-todate en heeft u er weer echt plezier van!

Er zijn een paar voorwaarden aan deze pakket aanbieding verbonden.
- Carry- en Collect-In is van toepassing. ( u brengt en haalt de computer zelf ) 
Tegen een meerprijs van € 5,=. per keer, voor een afstand tot 8 kilometer in de omtrek van CloudEurope kunnen wij dit ook afhalen/brengen.
  Bij verdere afstanden telt een speciaal tarief, u krijgt desgewenst een vrijblijvende aanbieding hiervoor.
- Adapter of stroomkabel wordt meegegeven t/m de 220v aansluiting.
- PC schermen hoeven niet meegeleverd te worden.
- U verstrekt ons een (administrator) inlog account en wachtwoord, anders kunnen wij niet goed ons werk doen.
  Uw gegevens worden direct na ophalen/afleveren totaal vernietigd.
- Verwerking en afhandeling geschiedt altijd binnen 48 uur, na 2 dagen heeft u altijd uw computer weer terug.
- Indien de onderhoudsbeurt bij u op locatie dient plaats te vinden kan een ander tarief tellen. Bij meerdere systemen tegelijk kan een leuke korting 
  van toepassing zijn. Vraag een offerte aan!

Aanmelden kan via ons contact formulier, via 06-14.17.83.30, of stuur een Twitter bericht.
Wij zijn u graag van dienst.