U wilt de video op uw website iets anders hebben dan de gemiddelde website?  Neem dan eens contact op met ons. Voor verschillende organisaties verzorgden wij reeds 360 video's met veel sukses. Van makelaars met te koop staande woningen, een auto race, stadion, of bedrijfsfeestje. Door met onze camera rond te lopen, nemen we alles in 360 graden op, inclusief een gezicht naar boven. ClouduropeNL Camera
Dit maakt de video nog net niet helemaal volledig "swipe" baar op YouTube of uw eigen website, maar maakt zeker indruk op uw intranet, interne video, of op klanten die uw organisatie direct veel innovatiever zullen gaan zien. Vraag naar de voorwaarden en de boekings mogelijkheden. 

In de meeste gevallen kunnen wij uw 360 video maken tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Alle video's worden uw volledige eigendom. Bij het plaatsen van ons logo bij het begin van van de video gedurende 5 seconden kunt u een extra korting tot maar liefst 10% verdienen.

In een persoonlijk gesprek geven wij u graag inzicht in de mogelijkheden. om een ongekende video te maken, welke uw personeel, klanten en uw organisatie onvergetelijk kunnen maken. De PR, fun en bindingswaarde van uw product, locatie of evenement worden vanaf nu een onvergetelijke ervaring die u nog vaak terug kunt zien en waar uw medewerkers en klanten nog vaak een onderwerp van gesprek van zullen maken. Zo'n kans klaat u toch niet lopen? Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem hier contact met ons op, we zijn u graag van dienst.