Elke organisatie die al iets langer staat heeft het al eens meegemaakt. 

Handruk als echte partner van CloudEurope

Het belangrijkste (ERP) pakket voldoet niet meer aan de eisen en wensen van de organisatie, maar kan ook niet direct vervangen worden door een andere applicatie. Er moet een traject gestart worden om een nieuwe software aan te gaan schaffen en daar moet goed over nagedacht worden.

 Immers, elk jaar dat u langer met de software kunt werken bespaart kosten en heeft een efficiëntere organisatie tot gevolg. We hebben het hier niet over de keuze of uw organisatie Office 365 wil gaan gebruiken of een OpenOffice bijvoorbeeld. Ook niet over een keuze tussen verschillende CAD programma's of verschillende readers. Natuurlijk kunnen we daarin adviseren, maar dit project voorbeeld gaat daar niet over.

Bij een middelgrote organisatie in het midden van het land hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt om tot verantwoorde en optimale keuze te komen voor de selectie van een applicatie die aan zoveel mogelijk eisen voldeed. Niet alleen de kwaliteit, mogelijkheden, opties en continuïteit zijn bekeken, maar ook een financiële afweging en wensen onderzoek van medewerkers en kader maakte deel uit van de uiteindelijke beslissing om voor een bepaalde applicatie te kiezen. Naast een aantal contract elementen heeft CloudEurope ook adviezen kunnen geven over specifieke data-migratie vraagstukken en de uiteindelijke migratie begeleid. 

Ook behoefte aan een optimale begeleiding bij het kiezen van een (ERP) applicatie? 
Neem dan contact met ons op, we maken graag een afspraak met u voor een oriënterend gesprek.